It's My Lip Crayon


Assalamualaikum and hi.
I'm back with my first post untuk makeup! Omg! Omg! Today, I'll be doing a review It's My Lips Crayon. It's My Lips Crayon by It's My ni sebenarnya Lip Tint but versi Crayon. For those yang tak tau, brand ni made in Korea.

Lips Crayon ni mengandungi natural ingredients tau seperti Jojoba Seed Oil and Avocado Oil. Lips Crayon ni tak macam Lip tint yang lain. Dia bukan cecair tau tapi powdery finish. "Tadi macam banyak je oil dia letak. Mesti berminyak." Fortunately, tak, lips crayon ni tak berminyak langsung dan tak matte. Of course lah tak matte, nama pun lip tint kan. haha. But cukup untuk buat bibir korang lembab. Tak kering macam matte lah dan tak berminyak macam Butter Lip Balm.

Lips Crayon ni tak ada bau ye macam lip tint. Maybe kelemahan lah kot. Idk, maybe. Lips Crayon ni sesuai untuk yang ada masalah bibir kering macam Dina. Sebab Lips Crayon ni juga boleh berfungsi sebagai Lip Balm tau. So, pakai Lips Crayon ni dah tak gaduh nak pakai Lip Balm dulu macam lipstick or liquid matte yang lain.


So, swatches ni ada dua shades okay. ND01 and RD01.


So, this is how it looks like untuk cover depan dia.


Ini lah dia.



Cantikkan? Ada 5 shades tau Lips Crayon ni. Dina beli dua warna je.


Dina beli ni dekat hermo.my. If you gais, teringin nak cuba boleh beli dekat hermo. Hermo selalu buat promotion untuk lip crayon ni. Oh tidak, ini bukan post berbayar. Overall, lip crayon ni okay je dan tak berapa nak tahan lama. Senang hilang. You wipe je terus hilang. Dina rate tinggi sebab texture dia best!

R A T E.
8/10

Thank you lahv for reading.

3 comments:

  1. comelnyaaa :D done follow jemput join segmen saya yeee
    https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/10/segmen-jom-exchange-link-by-mellya.html

    ReplyDelete
  2. Menarik juga ni.. Lipstik Kaklong pun dah nak abes..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha kaklong, dah boleh lah beli yang baru tu. hihi

      Delete